Därför ska du använda ögonspray

En bra produkt när ögonen känns torra är en uppfriskande ögonspray speciellt utformad för att lindra symtomen på torra ögon. I det här blogginlägget kikar vi på fördelarna med att använda en uppfriskande ögonspray och hur det kan gynna personer med torra ögon.

Omedelbar effekt

En uppfriskande fuktspray ger omedelbar lindring till torra, irriterade ögon. Med bara en snabb puff ger sprayen en uppfriskande skur av fukt för att återfukta och lugna dina ögon. Den fina dimman skapar ett tunt lager av fukt, vilket minskar obehag och lindrar torrheten.

Bekvämt

Ögonspray är otroligt bekvämt och lätt att använda. Flaskan är liten och får plats i din handväska, ficka eller väska.

Ta upp flaskan, tryck på pumpknappen och få omedelbar lindring.

Du behöver inte stå med kroppen eller armen i en onaturlig vinkel som det ofta blir när man ska stoppa ögondroppar. 

Långvarig effekt

Ögonspray ger långvarig återfuktning. Den fina dimman täcker jämnt ytan på dina ögon och bildar ett skyddande lager som hjälper till att behålla fukt och förhindra snabb avdunstning. Det säkerställer att dina ögon håller sig fräscha under en längre period.

Klar syn

Ett vanligt problem med vissa ögondroppar är att det kan bli dimsyn tillfälligt efter applicering. Ögonsprayer är gjorda för att vara inte skapa suddig syn.
Du kan spraya dimman på dina slutna ögonlock eller halvöppna ögon, beroende på produktinstruktionerna.

Kan användas med kontaktlinser

Ögonspray funkar att använda med kontaktlinser. Du kan spraya dimman på dina slutna ögonlock innan du sätter in dina linser, vilket kan hjälpa till att lindra obehag och göra det bekvämare att bära kontaktlinser under hela dagen.

Ögonspray - vilken ska jag välja?

Det finns olika varianter och här visar vi fördelarna med var och en.

  • Tearsagain Sensitive är en lipidspray. Den innehåller endast lipider (olja). Jättebra om du har rinnande ögon, om du har mgd eller om du tycker vanliga ögondroppar inte hjälper.

  • Oxyal Triple Action Ögonspray innehåller lipider och hyaluron. Toppen för alla med torra ögon eller om tycker ögonen blir grusiga framför skärmen. Smörjer huden skönt också.

  • Zaspray använder du om ögonen kliar och känns torra. Bra om du känner av allergi i ögonen. Ger en skön uppfriskande känsla även på huden.

Testa en spray idag. Du kommer inte att bli besviken :)

Lämna en kommentar