Elitklubben BK Häcken testar Zooca kosttillskott

BK Häcken, en av Sveriges bästa fotbollsklubbar, har ingått ett spännande samarbete med Zooca, ett innovativt företag från Nordnorge.

Samarbetet kommer innebära att testa Zooca® Original, företagets unika kosttillskott innehållande Calanusolja, på både herr- och damelitspelare.

Varför testar BK Häcken Zooca?

Initiativet till samarbetet mellan Zooca och BK Häcken kom från Ann-Christin Hansen, näringschef på BK Häcken, som själv kommer från Tromsø och var bekant med Zoocas unika kosttillskott. Per Mathias Høgmo, en annan känd norrman, är huvudtränare för BK Häcken och i damlaget hittar vi även norska landslagsspelaren Julie Blakstad.

"Vi ser fram emot att testa Zooca. Alla våra elitspelare kommer att vara med och följas upp under flera månader med fokus på olika hälsoparametrar. Syftet är att kartlägga idrottarnas upplevda effekt vid användning av produkten, samt deras allmänna hälsa och prestation”, säger Ann-Christin Hansen.

Alice Marie Pedersen, avdelningschef på Zooca, säger:

”Det ska bli spännande att lära sig och höra hur toppidrottare upplever effekterna av Zooca Original. Vi har tidigare genomfört flera kliniska prövningar som visar på förbättring av muskelmassa, ökad hjärtkapacitet och förbättrad insulinreglering. Vi hoppas se förbättringar hos atleterna i BK Häcen."

"Vi ser fram emot att testa Zooca. Vi tror på värdet av ett helhetsgrepp, med bra näring i botten och med stöd av näringstillskott där det behövs. Det kan hjälpa idrottarna att prestera på topp”, avslutar Ann-Christin på BK Häcken.

8 bra skäl att prova Zooca® Original

  • Hållbar. Kommer från en av världens största och mest förnybara marina resurser
  • Viktigare omega-3-fettsyror än vanliga omega-3
  • Högre upptag av omega-3 i kroppen än vanliga koncentrerade omega-3-produkter
  • Studier visar att intag av oljan från Calanus finmarchicus ökar kroppens omega-3-index i blodet med 21 %
  • Kommer i vaxesterform som ger en längre och gradvis absorption längre ner i matsmältningssystemet
  • Innehåller D-vitamin från alger
  • Innehåller astaxantin som naturligt skyddar fettsyrorna från oxidation
  • Lindrar känslan av torra ögon

Läs mer och köp Zooca Original här >

Lämna en kommentar