Köpvillkor

Kära kund,

Välkommen att göra en beställning. Här kan du se våra köpvillkor.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden är 0:- om du handlar för minst 500 kronor. 

För köp under 500 kr kostar frakten 49 kronor.

Leverans

Vi levererar med Postnords Varubrev till brevlådan. Om paketet inte ryms i brevlådan lämnas det utanför dörren.

Normal leveranstid är 1-5 dagar.

Om du ångrar köpet

Du har 14 dagars ångerrätt från den dag du fick varan.

Om du vill returnera måste varan vara oanvänd och oöppnad och ligga i originalförpackningen.

Produkter som är förseglade på grund av hälso- eller hygienskäl är undantagna ångerrätten om förseglingen är bruten. Produkter som det gäller är exempelvis ögonmasker och ögondroppar.

Mejla oss på info@careofeyes.se om du vill returnera en vara. Vi svarar och ger dig instruktioner för hur du ska returnera. 

Återbetalning

Har du en obetald faktura för din order så är det viktigt att du själv flyttar fram förfallodatum, det gör du på klarna.se. När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi snarast hela köpesumman (men inte fraktkostnaden) dock senast inom 30 dagar. Om du har betalat med faktura eller direktbetalning överför vi pengarna till ditt bankkonto. Om du har betalat med kort krediterar vi retursumman på ditt kort. 

Reklamation

Om du har fått en defekt vara eller om vi råkat skickat fel vara ber vi dig att  kontakta oss via mejl till info@careofeyes.se

Vid eventuell tvist följer vi självklart Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.  Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida, den hittar du här: http://ec.europa.eu/odr.

Ej uthämtade paket

Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du för fraktkostnaden. Om du vill att vi ska skicka paketet igen tillkommer ny fraktkostnad.

Integritetspolicy

Vår integritetspolicy hittar du här >

Care of eyes

C/O City Optik
Drottninggatan 80
111 36 Stockholm

Org nr 559292-0713